Ajándékozza a felfedezés élményét szeretteinek!

IMG_20170712_153455Az ImagineDebrecen sétáiba nem véletlenül habarodnak bele, akik először kelnek útra velünk, és szintén nem véletlenül térnek vissza újra és újra, hogy további sétáinkon a várost egy másik oldaláról, újabb izgalmas történeteken keresztül ismerjék meg.

Sétálójegy

A velünk sétálók lelkes érdeklődése hívta életre az ImagineDebrecen Sétálójegyet, mellyel bárki örömet tud okozni még azon szeretteinek is, akik eddig nem vettek részt hasonló, különleges sétán.

Beváltás

A Sétálójegy bármeddig beváltható, a séta előtt csupán regisztrálni szükséges a kiválasztott időpontra weboldalunkon. Ezután a megajándékozottnak nem lesz más dolga, mint a kiválasztott séta elején a vezetőnek bemutatni a Sétálójegyet, és átadnia magát a felfedezés izgalmas élményének!

Hol vásárolható meg?

Az ImagineDebrecen Sétálójegy a legegyszerűbben postai úton, vagy személyesen a központi irodánkban, Budapesten vásárolható meg (1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.) hétköznap 9:00 és 17:00 óra között.

Ár, fizetés

Tessék, csak tessék illetve a Ide jártatok Ti… című sétáinkra szóló Sétálójegy ára 2500 Ft. Nyugdíjasoknak, diákoknak és pedagógusoknak 2200 Ft (az érvényes igazolványt a séta alkalmával kérjük felmutatni).

Postai megrendelés esetén a fizetés a megrendeléskor bankkártyával (PayPal-lel), illetve a megrendeléstől számított 8 napon belül banki átutalással lehetséges.

Megrendelés

A Sétálójegy megrendeléséhez kérjük, töltse ki az alábbi mezőket. Közvetlenül a megajándékozott címére is rendelheti, ez esetben a megjegyzés rovatban kérjük, adja meg az Ön címét, ahová a számlát postázhatjuk.


Sétálójegy megrendelése

Megrendelő neve:*
Megrendelő e-mail címe:*
Megrendelő telefonszáma: (nem kötelező)
Kézbesítés módja:

Postázási cím:
Megjegyzés:
Megrendelni kívánt utalványok:
(kérjük adja meg, hogy melyik típusú utalványból,
hány darabot szeretne rendelni)
Tematikus séta (normál áron) db utalvány.
Tematikus séta (kedvezményes áron) db utalvány.

Elolvastam és elfogadom az ÁSZF-ben foglalt feltételeket*

Szeretném, hogy az ImagineDebrecen a számomra hírlevelet küldjön


Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy nagyobb mennyiségben vásárolna Sétálójegyet, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mail címünkön: info@imaginedebrecen.hu

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

az ImagineDebrecen csapata